FB pixel code
Srpska verzija

Golaš | Izrada web sajta | Dizajn

Golaš
Više o projektu

Golaš


Golaš je osnovan 1965. godine kao samostalna zanatska radnja, da bi 1990. godine prerastao u preduzeće. Osnovna delatnost Golaša su proizvodnja autoreparaturne limarije kao i trgovina autodelovima.

Osnovu proizvodnje čine sajtne, rubovi i ostala autoreparaturna limarija, kao i karoserijski delovi za domaća, evropska, ruska i japanska vozila, kao i za laka teretna/kombi vozila.

Nov proizvodni pogon Golaša je u Šimanovcima, nadomak Beograda. Opremljen je kvalitetnim, novim i savremenim mašinama za obradu lima. U posedu Golaša je i alatnica u kojoj se proizvode alati za duboko izvlačenje. Za sečenje lima se koristi laser a za presovanje hidraulične prese.

Delove proizvedene u pogonima Golaša odlikuju preciznost i kvalitet izrade, što umnogome olakšava kasniju ugradnju delova.

Najveći proizvođač i trgovac autoreparaturne limarije u svetu, firma Klokkerholm iz Danske, je prepoznala kvalitet Golaša. Dogovoreno je strateško partnerstvo, tako da se danas 90% proizvodnje Golaša izvozi u Dansku, a odatle distribuira po celom svetu.

Trenutno u ponudi Golaš ima više od 10000 artikala. Asortiman čine: pragovi, rubovi, haube, branici, blatobrani, svetlosna oprema, retrovizori, kopče, itd.

Glavni atributi Golaša su kvalitet i tradicija, što naši kupci znaju da prepoznaju, I zahvaljujući kojima smo uspeli ne samo da opstanemo, već I da se konstantno širimo već 40 godina

Srdačan pozdrav - Golaš tim- Klokkerholm Srbija

  • Klijent: Golaš- autokaroserija
  • Završetak projekta: 24. Nov 2016.
  • Izrada projekta: 25 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, E-shop, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Why do I need a website?

Why do I need a website?

25. Apr 2018.

If you are thinking about launching a website and often ask yourself “do I actually need one?”, we are here to help you solve the dilemma.

Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

26. Feb 2018.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

03. Feb 2018.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2018 Lucky Web Solutions. All rights reserved.